Dopravná nehoda v Ždiari

Posádka záchranárskeho vrtuľníka z Popradu letela dnes krátko popoludní k dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel, ktorá sa stala na ceste do Ždiaru.

Čítať viac

Zranený pilčík v ťažko dostupnom teréne

Do lesného terénu k.o. Košariská (okr. Myjava) bol dnes dopoludnia vyslaný záchranársky vrtuľník z Trenčína. Pomoc potreboval 46-ročný pilčík, ktorý si vážne poranil dolnú končatinu a nachádzal sa v ťažko dostupnom teréne.

Čítať viac

Leteckí záchranári pomáhali zranenému futbalistovi

Posádka leteckých záchranárov z Nitry bola dnes napoludnie privolaná na futbalové ihrisko do obce Bojná (okr. Topoľčany). Pomoc potreboval 15-ročný futbalista, ktorý pri zrážke s ďalším hráčom utrpel vážne poranenie dolnej končatiny.

Čítať viac

Pád lezkyne v kameňolome Medené Hámre

V kameňolome Medené Hámre, v k.o. Borinka pristával dnes popoludní záchranársky vrtuľník z Bratislavy. Posádka po bezodkladnom vzlete smerovala k miestu určenia, odkiaľ svedkovia nahlásili pád lezkyne z výšky približne 10 metrov.

Čítať viac

Osobné vozidlo zišlo na D2 mimo vozovky

Posádka leteckých záchranárov z Bratislavy letela včera podvečer k dopravnej nehode, ktorá sa stala na diaľnici D2 na 22,5 km v smere z Čiech na Malacky.

Čítať viac

Leteckí záchranári v Trenčíne budú vzlietať na pomoc z novej základne

Stredisko Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby spoločnosti AIR – TRANSPORT EUROPE (ATE) s volacím znakom Krištof 07 v Trenčíne sa od 16. marca 2023 hlási v službe v nových priestoroch.

Čítať viac

Mladá motocyklistka skončila mimo vozovky

Posádka záchranárskeho vrtuľníka z Nitry bola dnes dopoludnia privolaná k dopravnej nehode, ktorá sa stala za Kolárovom smerom na obec Bodzianske Lúky (okres Komárno). Pomoc potrebovala 25-ročná motocyklistka, ktorá skončila mimo vozovky, pričom utrpela poranenia viacerých častí tela.

Čítať viac

Na železničnej stanici v Margecanoch zrazil vlak muža

Košický záchranársky vrtuľník bol dnes popoludní vyžiadaný o urgentný let do Margecian, kde na železničnej stanici zrazil vlak 42-ročného muža.

Čítať viac

Rušný deň leteckých záchranárov

Posádka z Banskej Bystrice bola dnes predpoludním požiadaná o urgentný let na Donovaly, kde náhle skolaboval 49-ročný lyžiar a upadol do bezvedomia.

Čítať viac

Čelná zrážka za Bernolákovom

Včera zasahovala posádka Krištof 01 z Bratislavy pri dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste medzi obcami Veľký Biel a Bernolákovo (okr. Senec).

Čítať viac