Leteckí záchranári pomáhali zranenému lyžiarovi v Jasnej

Záchranársky vrtuľník z Banskej Bystrice smeroval dnes predpoludní do lyžiarskeho strediska v Jasnej, odkiaľ bol hlásený vážny úraz lyžiara. Pilot pristál priamo na zjazdovke Konský Grúň, kde si lekár prevzal 59-ročného lyžiara do svojej starostlivosti.

Čítať viac

Zrazenému dieťaťu letel na pomoc vrtuľník

Posádka záchranárskeho vrtuľníka z Popradu vzlietla dnes krátko predpoludním zo svojej základne a smerovala do obce Podhorany (okr. Kežmarok), odkiaľ bol hlásený úraz dieťaťa po zrážke osobným motorovým vozidlom.

Čítať viac

Pád paraglajdistu v Bystričkách

Na stredisko VZZS v Žiline prišla dnes popoludní požiadavka o súčinnosť pri záchrane paraglajdistu, ktorý spadol v lesnom teréne k.o. Bystričky. Po tom, čo sa zachytil v korunách stromov, sa mu podarilo vyslobodiť, avšak spadol na zem z výšky približne 7 metrov.

Čítať viac

Zraneného motocyklistu prevážal zo Žemberoviec záchranársky vrtuľník

Dnes popoludní prijala posádka leteckých záchranárov v Nitre požiadavku o let do k.o. Žemberovce (okr. Levice) na pomoc zranenému motocyklistovi.

Čítať viac

Dopravná nehoda za Fačkovom

Dnes ráno bola posádka záchranárskeho vrtuľníka zo Žiliny privolaná k dopravnej nehode, ktorá sa stala za obcou Fačkov (okr. Žilina). Po bočnom náraze osobného motorového vozidla do stromu utrpel vodič (35) úraz hlavy a ďalšie povrchové poranenia po tele.

Čítať viac

Čelný náraz do stromu vodič osobného vozidla neprežil

Leteckí záchranári zo svojej základne v Nitre boli dnes predpoludním privolaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala za obcou Hronské Kľačany (okres Levice).

Čítať viac

Vážna nehoda v obci Kalná nad Hronom

Posádka záchranárskeho vrtuľníka z Nitry bola dnes podvečer privolaná do obce Kalná nad Hronom (okr. Levice), kde došlo k zrážke osobného motorového vozidla s cisternovým nákladným vozidlom.

Čítať viac