Dopravná nehoda na diaľnici D2 pri Kútoch

Záchranársky vrtuľník z bratislavskej základne letel dnes ráno k dopravnej nehode, ktorá sa stala na diaľnici D2 pri obci Kúty. Pri zrážke osobného motorového vozidla, v ktorom sa viezlo päť osôb, s kamiónom utrpel, žiaľ, vodič devastačné poranenia, ktorým na mieste podľahol.

Čítať viac

Záchrana pacienta s akútnym infarktom v nedostupnom teréne

Záchranársky vrtuľník zo Žiliny bol dnes krátko popoludní privolaný pod sedlo Pálenica, do terénu, ktorý bol nedostupný pre pozemnú záchranu. Pomoc záchranárov potreboval 50-ročný turista z Čiech, ktorý začal pociťovať bolesť na hrudníku, ktorá sa stupňovala až do kolapsového stavu a následne už nedokázal pokračovať ďalej v zostupe.

Čítať viac

Hromadná nehoda pri Kútoch

K hromadnej dopravnej nehode niekoľkých osobných vozidiel a nákladného vozidla, ktorá sa stala dnes dopoludnia na zjazde z diaľnice D2 pri obci Kúty boli vyslané na pomoc aj dva záchranárske vrtuľníky.

Čítať viac

Tragická zrážka dvoch vozidiel za Špačincami

Záchranársky vrtuľník z Bratislavy bol dnes popoludní vyslaný k vážnej dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel, ktorá sa stala za obcou Špačince (okr. Trnava). Dve osoby z jedného vozidla utrpeli pri čelnej zrážke, žiaľ, zranenia, ktorým na mieste podľahli.

Čítať viac