Spoločnosť AIR - TRANSPORT EUROPE, spol. s r.o. má bohaté skúsenosti aj ako letecký dopravca.

S cieľom obohatiť rozsah služieb aj v tejto oblasti, rozšírila spoločnosť v roku 2011 svoju flotilu o prúdové lietadlo Cessna Citation. Ide o špičkový stroj v kategórii business jet, ktorý dokáže splniť individuálne potreby aj tej najnáročnejšej klientely vyžadujúcej rýchlu a spoľahlivú dopravu na tej najvyššej úrovni. V súčasnosti prevádzkuje spoločnosť jedno lietadlo typu Cessna Citation 550 Bravo.

Cessna Citation 550 Bravo odvezie 7 pasažierov. Vo svojej triede sa vyznačuje dlhým doletom a schopnosťou pristáť aj na menších letiskách s kratšou letovou dráhou. Kabína lietadla je vyvinutá tak, aby minimalizovala hluk motorov a vetra. Cestovný komfort zvyšuje vybavenie lietadla palubným barom s možnosťou podávania občerstvenia zahŕňajúceho studenú alebo teplú kuchyňu podľa požiadaviek klienta. Charter Jet s ATE je tá najlepšia voľba pre priamu, rýchlu a pohodlnú prepravu za obchodnými partnermi či oddychom. To všetko v komforte bez akýchkoľvek kompromisov.

Prenájom executive jet

Vyhnite sa čakaniu v letiskových halách a termináloch. Doprajte si súkromný, ničím nerušený let s AIR - TRANSPORT EUROPE, spol. s r.o.

Požiadavky na kalkuláciu ceny vášho plánovaného letu alebo iné otázky ohľadom nepravidelnej leteckej prepravy posielajte na sales@ate.sk.

Prepravné podmienky

Cessna Citation 550 Bravo OM – ATN

Cessna Citation 550 Bravo

• Posádka: 2