Dopravná nehoda na diaľnici D2 pri obci Sekule

Posádka záchranárskeho vrtuľníka z Bratislavy bola dnes napoludnie vyslaná k zrážke motocyklistu s osobným motorovým vozidlom, ku ktorej došlo na diaľnici D2 neďaleko obce Sekule.

Čítať viac

Banskobystricá posádka pomáhala dvom mladým cyklistom a mužovi po páde z výšky

Banskobystrická posádka leteckých záchranárov letela včera podvečer na pomoc 14-ročnému chlapcovi do obce Demandice (okr. Levice), ktorý bicyklom narazil do odstaveného auta, pričom preletel cez riadidlá a ostal ležať na zemi.

Čítať viac

Pri čelnej zrážke dvoch osobných vozidiel sa vážne zranili dve osoby

Na pomoc k dopravnej nehode, ktorá sa stala včera večer pri obci Podkriváň (okr. Detva), smeroval aj záchranársky vrtuľník z Banskej Bystrice. Pri čelnej zrážke dvoch osobných motorových vozidiel sa zranilo 6 osôb, z toho dve ťažko.

Čítať viac

Pri zrážke dodávky s kamiónom na diaľnici D1 sa vážne zranili spolujazdec

Bratislavská posádka leteckých záchranárov letela dnes ráno k dopravnej nehode, ktorá sa stala na diaľnici D1 neďaleko Hlohovca.

Čítať viac

Leteckí záchranári dnes pomáhali piatim turistom v horách, z toho trom s kolapsovým stavom

Popradský záchranársky vrtuľník letel dnes predpoludním do Vysokých Tatier, k Slavkovskej vyhliadke na pomoc 67-ročnému turistovi z Poľska, ktorý pocítil náhlu nevoľnosť až kolapsový stav.

Čítať viac

Dve záchranné akcie v horách

Dnes krátko popoludní prišla posádke leteckých záchranárov na základni v Poprade požiadavka o urgentný let do oblasti Bystrej lávky vo Vysokých Tatrách, kde sa nachádzala 51-ročná česká turistka po páde a následným nárazom do skál s poraneným hrudníkom a hlavou.

Čítať viac