Pri Smolníku sa zrazil motorkár s osobným autom

Záchranársky vrtuľník z Košíc letel dnes popoludní na pomoc motocyklistovi, ktorý sa pri obci Smolník (okres Gelnica) zrazil s osobným autom. Lekár bol po prílete k miestu nehody z paluby vysadený z opretia vrtuľníka. Pilot následne odletel na najbližšie vhodné miesto na pristátie - futbalové ihrisko.

Čítať viac

Na železničnom priecestí v obci Horná Seč sa zrazilo auto s vlakom

Leteckí záchranári z Nitry leteli dnes dopoludnia k dopravnej nehode, ku ktorej došlo na železničnom priecestí v obci Horná Seč (okres Levice). Išlo o zrážku osobného auta s vlakom, pri ktorej utrpel 71-ročný vodič vážne poranenia viacerých častí tela.

Čítať viac

Motocyklistovi na R1 letel na pomoc záchranársky vrtuľník

Posádka záchranárskeho vrtuľníka z Nitry dostala dnes dopoludnia požiadavku o urgentný let k dopravnej nehode, ktorá sa stala na rýchlostnej ceste R1 pri Nitre. Po neodkladnom vzlete smeroval záchranársky vrtuľník k miestu určenia.

Čítať viac

Tragická dopravná nehoda pri obci Čáry

K dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes skoro ráno za obcou Čáry smerom na Kúty (okres Senica), bol privolaný na pomoc aj záchranársky vrtuľník z Bratislavy. Išlo o čelnú zrážku osobného motorového vozidla a dodávky.

Čítať viac

V bikeparku v obci Janov sa zranil cyklista

Vrtuľníková záchranná zdravotná služba ATE z Košíc bola dnes popoludní privolaná na pomoc do obce Janov (okres Prešov). Pomoc leteckých záchranárov potreboval 51-ročný muž, ktorý po páde na cyklistickej trati utrpel poranenie chrbtice.

Čítať viac

V Západných aj Vysokých Tatrách zasahoval vrtuľník

Leteckí záchranári z Popradu zasa ráno leteli na pomoc turistovi zo Slovenska, ktorý si v oblasti Baníkovského sedla v Západných Tatrách vážne poranil dolnú končatinu v oblasti kolena. Záchranári ho po ošetrení a následnej evakuácii z miesta letecky previezli do nemocnice v Liptovskom Mikuláši.

Čítať viac

Tragická dopravná nehoda v piešťanskom okrese

Dnes ráno bol záchranársky vrtuľník z Trenčína privolaný k dopravnej nehode, ktorá sa stala pri obci Ostrov (okres Piešťany). Po čelnej zrážke dvoch osobných motorových vozidiel skončilo jedno auto prevrátené na streche mimo vozovky. V ňom sa nachádzali 4 zranené osoby, z toho dve maloleté.

Čítať viac

V Sklabinskej doline sa vážne zranil lesný robotník

Dnes dopoludnia bol záchranársky vrtuľník z Banskej Bystrice vyslaný na pomoc lesnému robotníkovi, ktorého v oblasti Sklabinskej doliny v západnej časti Veľkej Fatry zasiahol padajúci strom. Po neodkladnom vzlete smerovala posádka k miestu určenia.

Čítať viac

V Západných Tatrách skolaboval turista

Posádka záchranárskeho vrtuľníka z Popradu bola popoludní privolaná do Západných Tatier, kde v oblasti Roháčskych plies náhle skolaboval muž a upadol do bezvedomia.

Čítať viac

Pri Hniezdnom sa čelne zrazilo osobné auto s dodávkou

K dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes krátko popoludní pri obci Hniezdne (okres Stará Ľubovňa), bol privolaný aj záchranársky vrtuľník z Popradu. Po čelnej zrážke osobného motorového vozidla a dodávky sa na mieste nachádzali 3 zranení účastníci dopravnej nehody, z toho dvaja maloletí.

Čítať viac