Pri dopravnej nehode zahynuli tri osoby

Obrovskou tragédiou sa dnes popoludní skončila dopravná nehoda, ku ktorej došlo na ceste za obcou Fekišovce smerom na Sobrance.

Čítať viac

Hromadná dopravná nehoda za Galantou

Dnes v ranných hodinách bol záchranársky vrtuľník z Nitry privolaný k hromadnej dopravnej nehode na ceste medzi Galantou a Sládkovičovom, pri ktorej autobus skončil mimo vozovky.

Čítať viac

Zrážka osobného vozidla s vlakom pri Trenčianskom Jastrabí

Pri obci Trenčianske Jastrabie (okr. Trenčín) sa včera večer zrazilo osobné motorové vozidlo s vlakom. Na pomoc bol vyslaný aj záchranársky vrtuľník z Trenčína, ktorý po neodkladnom vzlete smeroval priamo k nehode.

Čítať viac

Záchranná akcia v Jánošíkových dierach

V oblasti Jánošíkových dier (Rozsutec) dnes prebiehala záchranná akcia 15-ročného chlapca, ktorý si v ťažko dostupnom teréne⛰ vážne podvrtol koleno a nedokázal sa ďalej pohnúť.

Čítať viac

Mužovi po napadnutí medveďom letel na pomoc aj vrtuľník

Záchranársky vrtuľník z Banskej Bystrice bol včera večer vyslaný na pomoc do k.o. Hriňová, kde boli v lesnom teréne dvaja muži napadnutí medveďom.

Čítať viac

Mladý muž si poranil pílou dolnú končatinu

Posádka z východnej časti Slovenska - Krištof 04 (KE) letela dnes ráno na pomoc 23-ročnému mužovi, ktorý si v k.o. Štós pri pílení dreva motorovou pílou zasiahol spodnú časť dolnej končatiny.

Čítať viac

Záchranné akcie banskobystrickej posádky posledný aprílový deň

Posledný aprílový deň 🚁 leteli naše posádky na pomoc niekoľkým pacientom. Banskobystrická začala dopoludnia záchrannou akciou v Jasnej, kde zo svahu odviezla zraneného, mladého lyžiara a transportovala do DFNsP v Banskej Bystrici. Ďalší let smeroval do Rákošskej Bane

Čítať viac