Po čelnom náraze vozidla do stromu utrpela mladá žena vážne poranenia

Záchranársky vrtuľník zo Žiliny bol dnes popoludní požiadaný o urgentný let k dopravnej nehode, ktorá sa stala za obcou Prečín (okres Považská Bystrica).

Čítať viac

Spolujazdkyňu z motocykla odviezol do nemocnice záchranársky vrtuľník

Záchranársky vrtuľník z Trenčína letel dnes večer k dopravnej nehode motocykla, ktorá sa stala v lokalite Zakvášov (okres Považská Bystrica).

Čítať viac

Za obcou Oslany sa zrazilo osobné vozidlo s nákladným

K dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes ráno za obcou Oslany (okres Prievidza), bol na pomoc privolaný aj záchranársky vrtuľník z Banskej Bystrice.

Čítať viac

K cyklistovi nájdenému v bezvedomí letel na pomoc vrtuľník

Posádka leteckých záchranárov z Banskej Bystrice bola dnes popoludní privolaná do obce Tuhár (okres Lučenec). Pomoc potreboval 46-ročný cyklista, ktorý bol náhodnými svedkami nájdený ležať pri ceste v bezvedomí.

Čítať viac

Dopravná nehoda pri Senici

Záchranársky vrtuľník z Trenčína letel dnes dopoludnia k dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste medzi Senicou a obcou Jablonica.

Čítať viac

V horiacom vozidle pri Tesárskych Mlyňanoch zahynula jedna osoba

Dnes neskoro popoludní letela trenčianska posádka leteckých záchranárov k dopravnej nehode, ktorá sa stala vedľa cesty R1 pri Tesárskych Mlyňanoch (okres Zlaté Moravce). Po tom, či osobné vozidlo zišlo mimo vozovky a začalo horieť, utrpela, jedna osoba zranenia, ktoré boli, žiaľ, nezlučiteľné so životom a ani rýchly zásah záchranárov jej už nedokázal pomôcť.

Čítať viac