Zrážka motocyklistu s osobným vozidlom pri obci Ladmovce

Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes popoludní v k.o. Ladmovce (okres Trebišov), bola na pomoc privolaná aj posádka leteckých záchranárov z Košíc.

Čítať viac

Na vrchu Sitna pristával záchranársky vrtuľník

Na vrchu Sitno pristával včera dopoludnia záchranársky vrtuľník z Banskej Bystrice. Pomoc z ťažko dostupného terénu potreboval 50-ročný turista, ktorý sa chodníku pošmykol a utrpel pád dlhý približne 5 metrov, pričom si poranil hlavu s krátkodobým bezvedomím.

Čítať viac

Dopravná nehoda pri Tornali

K dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes dopoludnia pri Tornali, bol na pomoc vyslaný aj záchranársky vrtuľník z Košíc. Po pristátí posádky priamo na ceste si leteckí záchranári prevzali do svojej starostlivosti 70-ročnú ženu, ktorá pri zrážke utrpela poranenia viacerých častí tela.

Čítať viac

Dopravná nehoda pred tunelom Branisko

Dnes napoludnie bol záchranársky vrtuľník z Popradu privolaný k dopravnej nehode, ktorá sa stala pred tunelom Branisko, pri obci Korytné.

Čítať viac

Zranenému turistovi aj motocyklistovi pomáhali leteckí záchranári

Popradský záchranársky vrtuľník so svojou posádkou vzlietol dnes dopoludnia zo svojej základne a smeroval do Veľkej Studenej doliny, kde si 42-ročný český turista poranil členok a v zostupe po turistickom chodníku už nedokázal pokračovať ďalej.

Čítať viac

Vážna dopravná nehoda pod Strečnom

Záchranársky vrtuľník zo Žiliny bol dnes predpoludním privolaný k vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste pod Strečnom. Išlo o zrážku autobusu a troch osobných vozidiel, pri ktorej sa zranilo najmenej päť cestujúcich.

Čítať viac

Ženu pri obci Hradište napadol medveď

Posádka záchranárskeho vrtuľníka z Banskej Bystrice letela dnes neskoro popoludní do k.o. Hradište (okres Poltár), kde 58-ročnú ženu v lese napadol medveď. Spôsobil jej tržné a hryzné rany v oblasti krku, ramena a stehna.

Čítať viac