Pri dopravnej nehode za Rožňavou pomáhal aj vrtuľník

K dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes ráno na ceste medzi Rožňavou a obcou Plešivec, bol na pomoc privolaný aj záchranársky vrtuľník. Po prijatí výzvy vykonala košická posádka zo svojej základne neodkladný vzlet a smerovala k miestu určenia.

Čítať viac

Dopravná nehoda motocyklistu za Lučencom

Záchranársky vrtuľník AIR-TRANSPORT EUROPE z Banskej Bystrice bol dnes popoludní so svojou posádkou privolaný k dopravnej nehode za Lučencom.

Čítať viac

V lese nad Ľubicou zasahoval záchranársky vrtuľník

Posádka záchranárskeho vrtuľníka AIR – TRANSPORT EUROPE z Popradu letela dnes podvečer na pomoc 24-ročnému mužovi do lesného terénu k.o. Ľubica. Po páde zo štvorkolky utrpel poranenie hlavy s krátkodobou stratou vedomia.

Čítať viac

Mužovi po skoku do vody letel na pomoc aj vrtuľník

Mladému mužovi (22), ktorý po skoku do vodnej nádrže v Tesároch (okres Topoľčany) utrpel úraz chrbtice, letel na pomoc aj záchranársky vrtuľník z Nitry. Pilot vrtuľníka pristál na najbližšej vhodnej ploche od miesta nehody, kam ho priviezli pozemní záchranári.

Čítať viac

V Šútovskom sedle pristával záchranársky vrtuľník

K úrazu cyklistu v Šútovskom sedle bol dnes dopoludnia privolaný na pomoc záchranársky vrtuľník z Trenčína.

Čítať viac

V obci Kúty dnes ráno pristával záchranársky vrtuľník

Posádka záchranárskeho vrtuľník AIR-TRANSPORT EUROPE z Bratislavy pristávala dnes ráno na futbalovom ihrisku obce Kúty (okres Senica).

Čítať viac

Dopravná nehoda na R1

Posádka záchranárskeho vrtuľníka AIR-TRANSPORT EUROPE (ATE) zo svojej základne v Nitre letela k dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes popoludní na rýchlostnej komunikácii R1 pri obci Pata.

Čítať viac

Zrážka osobného auta s vlakom pri obci Michal na Ostrove

Dnes dopoludnia boli leteckí záchranári z Bratislavy privolaní k zrážke osobného motorového vozidla, ktoré sa na železničnom priecestí v obci Michal na Ostrove (okr. Dunajská Streda) zrazilo s vlakom. 50-ročný vodič rakúskej národnosti utrpel po zrážke vážne poranenie hlavy, hrudníka a pravej dolnej končatiny.

Čítať viac