Dopravná nehoda dodávky na diaľnici D2 pri Levároch

Dnes dopoludnia bola posádka leteckých záchranárov z Bratislavy privolaná k dopravnej nehode, ktorá sa stala na diaľnici D2 pri Levároch.

Čítať viac

Dopravná nehoda pri Janovej Lehote

Záchranársky vrtuľník z Banskej Bystrice letel dnes predpoludním k dopravnej nehode, ktorá sa stala v k.o. Janova Lehota (okres Žiar nad Hronom). Išlo o zrážku dvoch osobných vozidiel, pri ktorej sa zranili najmenej dve osoby.

Čítať viac

Ďalšia záchranná akcia vo Vysokých Tatrách

Záchranársky vrtuľník z Popradu vzlietol dnes skoro ráno so smerovaním opäť do Vysokých Tatier. Pomoc potreboval 27-ročný turista z Poľska, ktorý s kamarátmi prenocoval v teréne pod Chatou pod Rysmi. Nad ránom sa pošmykol, spadol a utrpel pri tom otvorenú zlomeninu dolnej končatiny, poranenie tváre a početné odreniny po tele.

Čítať viac

Leteckí záchranári dnes pomáhali pri niekoľkých zraneniach, kolapsoch aj akútnych infarktoch

Záchranné akcie v teréne začala dnes napoludnie popradská posádka Krištof 03. Volanie o pomoc prišlo najskôr z Vysokých Tatier, spod Veľkej Svišťovky, kde si 54-ročná slovenská turistka zlomila členok. Z miesta bola evakuovaná, ošetrená a vrtuľníkom transportovaná do nemocnice v Poprade.

Čítať viac

Pri zrážke osobného vozidla s dodávkou v Komjaticiach sa zranili tri osoby

K dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes ráno v k.o. Komjatice, bola privolaná aj posádka záchranárskeho vrtuľníka z Nitry. Išlo o zrážku osobného vozidla s dodávkou, pri ktorej sa zranili tri osoby.

Čítať viac

K dvom úrazom letel na pomoc záchranársky vrtuľník

Dnes krátko popoludní prišlo na základňu Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby v Poprade volanie o pomoc spod Vodopádu Skok. Poranenie kolena utrpela 61-ročná poľská turistka, následkom čoho sa ďalej nedokázala pohnúť.

Čítať viac