Na rýchlostnej ceste R1 bol zrazený muž

Leteckí záchranári dostali dnes krátko popoludní požiadavku o urgentný let k dopravnej nehode, ktorá sa stala na rýchlostnej ceste R1 pri Vlčkovciach. Pri prílete vrtuľníka už na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

Čítať viac

Pri obci Nový Ruskov zasahoval záchranársky vrtuľník

K vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes dopoludnia pri obci Nový Ruskov, bol na pomoc privolaný aj záchranársky vrtuľník z Košíc. Išlo o čelnú zrážku osobného motorového vozidla s nákladným vozidlom. V osobnom aute sa viezli 3 osoby, z toho jedno dieťa.

Čítať viac

Tragická nehoda na štvorkolke

Dnes popoludní bol záchranársky vrtuľník z Bratislavy privolaný do obce Borský Svätý Jur, časti Tomky, kde dvaja muži na lesnej ceste čelne narazili do stromu. Pilot pristál na najbližšom vhodnom mieste, odkiaľ boli záchranári pozemne prevezení k nehode.

Čítať viac

Pri dopravnej nehode pri obci Kúty pomáhal aj vrtuľník

Posádka záchranárskeho vrtuľníka z Bratislavy letela včera popoludní k dopravnej nehode, ku ktorej došlo na ceste medzi obcami Kúty a Kopčany. Lekár leteckých záchranárov si po pristátí prevzal do svojej starostlivosti 38-ročného muža, ktorého k vrtuľníku doviezla zasahujúca posádka záchrannej služby.

Čítať viac

Tragický pád lyžiara a záchrana francúzskeho turistu

Posádka záchranárskeho vrtuľníka na svojej základni v Poprade prijala dnes dopoludnia požiadavku o súčinnosť pri záchrannej akcii vo Vysokých Tatrách. V Starom Smokovci sa na palubu vrtuľníka pridali dvaja členovia Horskej záchrannej služby a vrtuľník následne nabral smer k severnej stene Gerlachovského štítu, odkiaľ volal svedok o pomoc pre kamaráta.

Čítať viac

Muž zletel s vozidlom do rokliny

Záchranársky vrtuľník z Popradu bol dnes krátko popoludní privolaný na pomoc k dopravnej nehode, ktorá sa stala neďaleko obce Vyšná Boca. 40-ročný vodič po šmyku vyletel mimo vozovky a padal dole strmou roklinou približne 300 metrov.

Čítať viac

V Kamennom Moste dnes pomáhali leteckí záchranári

Dnes podvečer bol záchranársky vrtuľník z Nitry privolaný k dopravnej nehode, ku ktorej došlo po zrážke osobného motorového vozidla a motocykla v k.o. Kamenný Most (okres Nové Zámky). Záchranársky vrtuľník pristál na miestnom futbalovom ihrisku, kde leteckým záchranárom odovzdala posádka rýchlej lekárskej pomoci do starostlivosti 13-ročného spolujazdca motocyklistu.

Čítať viac

Vážny úraz hlavy turistky po páde zo skaly

K úrazu turistky, ktorá dnes popoludní spadla z Jelenej skaly nachádzajúcej sa nad obcou Plavecký Štvrtok, bola privolaná na pomoc aj posádka leteckých záchranárov z Bratislavy. Po páde dlhom približne 4 metre utrpela 32-ročná žena vážny úraz hlavy.

Čítať viac

Do cestárskeho vozidla na diaľnici D2 narazilo osobné auto

K dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes neskoro popoludní na diaľnici D2 za Malackami, bol na pomoc privolaný aj záchranársky vrtuľník z Nitry.

Čítať viac

K zrazenému cyklistovi bol privolaný záchranársky vrtuľník

Záchranársky vrtuľník zo Žiliny bol dnes dopoludnia privolaný na pomoc 9-ročnému chlapcovi, ktorého na bicykli v obci Sihelné (okres Námestovo) zrazilo osobné vozidlo.

Čítať viac